NEIVAL

Som Neival

Un equip al teu servei

“Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura. Desprès de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapéutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps”

info@neival.cat

INICI » QUI SOM? » Coral Ruiz Viedma
A+ R A-

Coral Ruiz Viedma

Diplomada en Òptica i Optometria

Vaig néixer a Granollers el 1972, des de jove he treballat diferents disciplines relacionades amb la infància. Mentre cursava estudis a la universitat vaig tenir la sort de beneficiar-me d'un programa de teràpia visual gràcies al qual em vaig recuperar d'una Insuficiència de Convergència i una miopia que mai ha tornat. Des de llavors he col·laborat amb diversos oftalmòlegs en ​​la pràctica clínica, compaginant una formació continuada amb seguiment de casos de teràpia visual en la meva consulta privada. Ser optometrista comportamental implica una especialització on s'avalua el sistema visual tant en els aspectes funcionals com en el seu desenvolupament global. El nostre objectiu no només és que el pacient vegi nítid, sinó que aprengui a discriminar, processar, comprendre i relacionar millor la informació visual que percep, obtenint un màxim rendiment amb el menor desgast possible perquè l'aprenentatge sigui més eficaç.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Currículum complert