NEIVAL

Som Neival

Un equip al teu servei

“Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura. Desprès de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapéutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps”

info@neival.cat

INICI » QUI SOM? » Carles Alós Alcalde
A+ R A-

Carles Alós Alcalde

Psicòleg i audioprotesista. Màster en PNL i terapeuta EMDR

Em vaig llicenciar en psicologia l'any 1987, i poc després vaig tenir la sort de conèixer al Dr Alfred Tomatis, curiosament a través de la meva filla, ja que la seva tècnica s'aplicava - i es continua aplicant- a la guarderia a la qual acudia.

Em vaig sentir fascinat per la saviesa d'aquest metge francès, i des de llavors treballo amb el so, l'oïda i les profundes relacions que manté el nostre sistema neurològic amb l'auditiu.

Sempre he exercit en la pràctica privada, compaginant la psicologia escolar amb la psicologia clínica. La meva formació en Audiopròtesi, Programació Neurolingüísica i en EMDR complementen la meva visió holística de la persona. Crec que l'oïda és una porta d'entrada a tot el sistema neurològic, igual que la visió i el moviment. Si combinem les tres, tenim una eina molt eficaç per resoldre trastorns de l'aprenentatge o del comportament.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la