NEIVAL

Som Neival

Un equip al teu servei

“Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura. Desprès de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapéutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps”

info@neival.cat

INICI » QUI SOM? » Mónica Gallerani
A+ R A-

Mónica Gallerani

Reeducadora i consultora didàctica per a l'aprenentatge de l'escriptura

Vaig néixer a Itàlia al 1970, però des del 1995 visc a Arenys de Mar amb el meu marit i els meus dos preciosos fills. Sóc  diplomada en Grafoanàlisi i Peritatge Caligràfic Judicial i Documentoscòpia, el que em permet participar com a experta en procediments judicials. No obstant això, la meva passió pel món de la infància i adolescència m'ha dirigit a ampliar els meus coneixements sobre l'escriptura manuscrita per ajudar a tots aquells nens i joves que presenten dificultat per escriure a mà. Actualment, com Reeducadora i Consultora Didàctica per a l'Aprenentatge de l'Escriptura, intento donar a conèixer aquesta dificultat a professionals de diverses especialitats, educadors, pares i mares. Però, especialment, acompanyo cada dia als nens i adolescents en el seu camí cap a la superació de les seves dificultats grafomotores i a la recuperació del plaer a escriure.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la