NEIVAL

Som Neival

Un equip al teu servei

“Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura. Desprès de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapéutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps”

info@neival.cat

INICI » QUI SOM? » Mercè Reigosa Rabasó
A+ R A-

Mercè Reigosa Rabasó

Vaig néixer a Mataró l’any 1982. La meva vocació des de ben petita ha estat ajudar, ensenyar i aprendre dels més menuts.

Un cop acabada la Diplomatura de Logopèdia vaig estar treballant en escoles i centres de diverses especialitats: logopèdia infantil, trastorns de veu, etc. Durant aquest temps vaig estar exercint la logopèdia des d’una visió clàssica, enfocada només als símptomes, de manera que l’avanç era més ineficaç i lent.

Em vaig replantejar aquests model de treball i vaig començar a formar-me en noves tècniques que incorporaven un plantejament més global i neurofuncional en la intervenció logopèdica.

Del 2012 al 2013 vaig formar-me en Audiopsicofonologia, tècnica del Dr. Alfred Tomatis amb el professor Carles Alòs i l’Institut Mozart Brain Lab de Bèlgica. Posteriorment al 2013 em vaig formar en Logopèdia Integrativa amb la psicopedagoga i logopeda Teresa Feliu i posteriorment en el Mètode Padovan de Reorganització Neurofuncional al centre INPA de Madrid. Paral·lelament també em vaig formar amb la teràpia d’integració de Reflexes Primitius amb l’optometrista Joaqui Rocha.

L’any 2013 vaig incorporar-me al projecte interdisciplinari del centre Neival.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la