NEIVAL

-Centre Neival-

Tel. 93 870 30 90

info@neival.cat

Carrer Girona, 6. 5è Pis

08420 Granollers (Barcelona)

Segueix-nos:

INICI » Testimonis » "He reduït 1,25 diòptries a cada ull gràcies a la teràpia visual"
A+ R A-

"He reduït 1,25 diòptries a cada ull gràcies a la teràpia visual"

"Amb 14 anys em van diagnosticar miopia als dos ulls. A partir de llavors, vaig començar a utilitzar les ulleres tot el dia, perquè no em sentia segura veient borrós. Any rere any, la miopia va anar augmentant.

Quan va estar un parell d'anys més o menys estable (tenia llavors 25 anys), em van recomanar l'operació amb làser. No recordo exactament quin grau de miopia tenia llavors, però era al voltant de les 4 diòptries. Em van operar i l'operació va ser un èxit. Al cap de 4 anys, vaig començar a notar que no hi veia bé, especialment a la nit. Em van confirmar que havia tornat a aparèixer la miopia, però que si volia, em podien tornar a repetir l'operació. Vaig dir que no. I després de superar el disgust, vaig tornar a les ulleres (no he utilitzat mai lents de contacte, perquè de seguida se’m posaven els ulls vermells). Des de llavors, any rere any, han anat augmentant lentament les diòptries (treballo diàriament amb ordinador) fins a tenir a l'ull dret 2,25 i en l'ull esquerre 1,75.

Als 37 anys vaig decidir provar la teràpia visual, de la qual havia sentit parlar. Una persona de confiança, que havia realitzat teràpia visual amb la seva filla, em va recomanar visitar a la Coral. Després de fer-me unes proves, em va dir que m'aniria bé fer teràpia visual, perquè retindria l'avanç i, potser, podria reduir les diòptries. Em va comentar, que bona part de la miopia es produïa per tensió muscular a la zona ocular, provocada per l'estrès. Porto sis mesos fent exercicis oculars i exercicis de relaxació. No són exercicis difícils de realitzar, l'únic que es requereix és temps (uns 20 minuts al dia) i constància. A poc a poc, he anat veient que guanyava visió sense ulleres, la qual cosa m'ha motivat per seguir endavant. Per ara he reduït 1,25 diòptries a cada ull i segueixo treballant per intentar guanyar més visió.

Agraeixo enormement a Coral i al seu equip, les pautes, els ànims i la motivació que m'han ofert en tots aquests mesos. I recomano totalment aquest tipus de teràpies".

Som Neival

http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/927396som_neival_1.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/955543som_neival_3.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/412505som_neival_4.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/162531som_neival_5.jpglink