NEIVAL

INICI » Testimonis » "…Per als mestres de l’escola el nostre fill simplement un nen molt gandul…"
A+ R A-

"…Per als mestres de l’escola el nostre fill simplement un nen molt gandul…"

A P5 el nostre fill li costava molt fer les lletres, sovint les feia al revés i tenia un traç molt irregular però això, ens deien,  era absolutament normal.

A primer els problemes es van accentuar una mica. Era un nen molt lent a l’hora de treballar, es despistava molt fàcilment i sovint portava les feines de l’escola per acabar-les a casa.

A segon els mestres van voler escarmentar-lo suspenent-li una assignatura per veure si s’espavilava una mica. No podia ser que un nen, que era intel·ligent, fos tan gandul.

A tercer els problemes van augmentar. A nosaltres ens preocupava molt la mala lletra del nostre fill però la mestra no hi donava cap importància, ella, ens deia, també feia mala lletra. Per als mestres de l’escola el nostre fill simplement un nen molt gandul.

Per sort la professora de piano del nostre fill va veure que el nen tenia petits problemes de psicomotricitat i ens va recomanar portar-lo a Neival.  A Neival vam recalcar que el nen feia una lletra horrorosa, ens van adreçar a la Mònica i aquí els nostres problemes van començar a tenir solució.

Fins que no va començar la teràpia no vam entendre l’abast del problema que tenia el nostre fill. Aparentava ser un nen alegre, simpàtic, afectuós, sociable, espavilat; no tenia cap problema. O potser sí que tenia problemes o els començava a tenir. Aquesta dificultat que ell tenia el començava a corcar per dintre. En un parell d’ocasions després d’haver trencat alguna cosa sense voler, s’havia posat a plorar histèricament i s’havia autoagredit. En aquell moment vam pensar que ens prenia el pèl. La seva pena era que per molt que s’esforcés ningú mai li reconeixia l’esforç.  I sí que s’hi esforçava, moltíssim. No era un nen gandul.

Durant aquest any i tres mesos que ha durat el tractament el nostre fill ha canviat moltíssim. Des del primer dia va entendre que tot allò que li passava tenia solució. Que en aquell túnel tan fosc hi havia una sortida. La Mònica des del primer dia li va donar seguretat, tranquil·litat i li va fer agafar confiança en ell mateix. D’aquesta manera van poder treballar les tècniques necessàries per anar millorant. Sempre va anar a classe molt content i de mica en mica va començar a agafar seguretat, ell sabia que aquelles classes l’ajudarien i és per això que mai, mai, va tenir mandra d’anar-hi.

Aquell nen rabiós amb el món, ja no existeix.

Al cap d’un any i tres mesos la Mònica li ha donat l’alta. Ara el nostre fill està preocupat per com s’ho farà ara per explicar-li els seus problemes si ja no té classe amb ella.

Som Neival

http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/927396som_neival_1.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/955543som_neival_3.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/412505som_neival_4.jpglink
http://neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/162531som_neival_5.jpglink