Dificultats lectores (8 anys)

El nostre fill de 8 anys tenia problemes amb la vista, deia que li feien mal els ulls i que no hi veia bé. Va manar a l’oculista i a l’oftalmòleg, ens van receptar gotes i ulleres i ja està. Ell, però no acabava d’estar content. Ja havíem començat altres tractaments a Neival i vam demanar hora per fer un examen optomètric.

El nostre fill tenia el camp visual petit entre moltes altres coses. Hem estat pràcticament un any fent els exercicis que ens han donat; les llumetes de colors, exercicis de dibuixar, de mirar, de resseguir… tots molt variats, fins a acabar tot el procés.

El nostre fill va començar que no podia seguir el que professora escrivia a la pissarra, no podia copiar-ho a la mateixa velocitat que els altres nens i ara, en canvi, ja no té cap problema. Fa un any li costava molt llegar i ara, malgrat que li falta velocitat, llegeix molt bé.

Estem molt contents d’haver vingut a la vostra consulta i a Neival. No ens podíem imaginar que el nostre fill tenia aquestes dificultats i gràcies a vosaltres els ha pogut superar.


Moltes gràcies.