Altres serveis

teràpia integrativa

Ajudem al màxim benestar possible

Complements per a la millora a nivell físic, emocional i intel·lectual dels nostres pacients.

Els nostres serveis

Fototeràpia

Fototerapia Syntonic té com a base l’ús de freqüències específiques de llum a través dels ulls per equilibrar el sistema nerviós autònom i tractar els problemes visuals des del seu origen, sintonitzant.  És un mètode que incrementa l’eficiència de les vies motores i sensorials mitjançant l’ús de freqüències de llum seleccionades no nocives, per tant, es produeix una millora en la recepció i percepció de tota la informació que rep el sistema visual. Augmenta el camp perifèric i millora les capacitats visuals com el moviment ocular, l’enfocament i l’ús dels dos ulls al mateix temps. És un tractament complementari a la Teràpia visual que aconsegueix que aquesta sigui més eficaç i ràpida.

Desenvolupament motor

El moviment amb el medi extern afavoreix la formació de circuits cerebrals, que serviran de fonaments per desenvolupar una bona visió. Existeix una relació molt directa amb el desenvolupament de diferents habilitats visuals, com són els moviments oculars, el sistema d’enfocament, la visió binocular o la percepció visual.  En molts casos, treballem una terapia individualitzada amb procediments que incloguin:

Propiocepció
Equilibri
Orientació espacial
Control postural
Treball de línia mitjana
Sistema vestibular
Integració de Reflexes Primaris

Teràpia Craneo-sacral

L’osteopatia cranial pot alliberar tensions al voltant dels ulls, actuant en els ossos  de les òrbites i en les membranes intracranials. També, afavoreix la circulació de la sang, de la limfa, del líquid cefalorraquidi i allibera la pressió dels nervis i vasos sanguinis que envolten els ulls. Mitjançant l’osteopatia cranial es valoren les estructures cranials, vasculars i nervioses,  ajudant a la recuperació de la funció visual en casos específics.

Es treballen  zones de disfunció mitjançant  técniques per l’alliberament de tensions, el control posturològic i la relaxació del sistema nerviós central.  

Amb un bon acompanyament terapèutic es superen amb facilitat.

Integració de Reflexes Primaris

El nadó està dotat de 14 reflexes automàtics que són la base dels moviments del nostre cos i asseguren la supervivència en els primers mesos de vida. Entre els 3 i els 12 mesos han de desaparèixer per passar a reflexes posturals controlats des de parts superiors del cervell. En cas contrari hi haurà una debilitat o immaduresa cerebral, afectant habilitats motores, la percepció sensorial i visocognitiva. La integració de cada un suposa noves habilitats per al nen.

Flors de Bach

Les Essències Florals són preparats que conserven qualitats terapèutiques d’una flor determinada i que actuen principalment al camp emocional de les persones. Van ser descoberts per Eduard Bach (1886-1936) mèdic anglès, bacteriòleg, homeòpata i investigador. El treball del Dr. Bach és tan important que des de 1976 l’OMS reconeix com a sistema mèdic la teràpia floral, així com el seu ús terapèutic.

Tomatis

L’Àudio-Psico-Fonologia o Mètode de l’Escolta Tomatis permet treballar en un període de temps breu aspectes emocionals i psicològics de la persona potenciant habilitats i mitigant limitacions degudes a una disfunció de l’escolta lligada al processament actiu per anal.litzar els sons.
La teràpia consisteix en un entrenament auditiu a través d’una estimulació sonora per mitjà d’un aparell electrònic amb diferents músiques filtrades.

testimonis

Contacta amb nosaltres

Vine a fer una primera visita per explicar-nos la teva situació i en què et podem ajudar.