Qui som

un equip al teu servei

Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura.

“Després de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapèutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps””

Coral Ruiz, Directora de Neival.

l’equip

Coral Ruiz Viedma

Directora del centre

“La meva inspiració és ajudar des de la neuroplasticitat visual integrativa a empoderar les capacitats de les persones”

Coral Ruiz Viedma va nèixer a Granollers a l’any 1972.  Va aconseguir la  Diplomatura en Òptica i Optometria a la Universitat Politècnica de Catalunya  a l’any 1994. Posteriorment es va formar en Cursos d’especialització en Optometria Comportamental i Teràpia Visual amb professors de categoría internacional com Robert Sanet, Susan Cotter, David Cook, Stefan Colier. Altres aspectes a destacar en el desenvolupament d’una optometria avançada i holística la porten a formar-se en  neurodesenvolupament infantil i nutrició  amb la dra. Maria Jesús López Juez o altres disciplines com flors de Bach, teràpia cráneo-sacral i Biodescodificació.

Durant aquests anys ha treballat en clíniques oftalmològiques,  en  centres de psicopedagogía i logopedia i a l’escola privada SEK- Catalunya. A l’any 2011 va co-fundar a Granollers el centre multidisciplinar  Neival per la Neuro-Integració en Visió, Audició i Llenguatge.

Es membre de  les associacions ACOTV i SIODEC.

Mari Carme Carrasco Bautista

Optometrista

“Gaudeixo ajudant a moltes persones a millorar la seva qualitat de vida a nivell visual i cognitiu”

Mari Carmen Carrasco Bautista  va nèixer a Martorell a l’any 1994.  Va acabar el Grau en Òptica i Optometria a la Universitat Politècnica de Catalunya a l’any 2020. 
Anteriorment, ja havia treballat en l’àmbit de l’Òptica i l’Optometria i, durant la carrera universitària, va descobrir els múltiples beneficis de la Teràpia Visual en els problemes d’aprenentatge i va voler fer que la seva carrera fos també la seva passió i poder, així, ajudar a moltes persones a millorar la seva qualitat de vida a nivell visual i cognitiu.

Núria Vila Terricabras

Optometrista

“Unes capacitats visuals òptimes faciliten la interacció eficaç amb el món. La meva passió és ajudar als altres a aconseguir- ho amb seguretat, creativitat i diversió.”

Núria Vila Terricabras  va nèixer a Vic l’any 1992.  Va acabar el Grau en Òptica i Optometria a la Universitat Politècnica de Catalunya a l’any 2015 i actualment està realitzant el Màster en Optometria Pediàtrica a l’Universitat Politècnica de Catalunya i l’Hospital Sant Joan de Déu.
Anteriorment, ja havia treballat en l’àmbit de l’Òptica i l’Optometria essent la Directora Tècnica de l’Òptica Torrents a Manlleu i també al mateix centre de Neival com a optometrista i ajudant optometrista comportamental i neurocognitiva.

Contacta amb nosaltres

Vine a fer una primera visita per explicar-nos la teva situació i en què et podem ajudar.