Reflexes primaris (7 anys)

Vam arribar a la teràpia visual després que el psicòleg ens recomanés veure un optometrista després de diagnosticar-li al Pol problemes en l’àrea visió-espacial. Arribats a aquest punt, em vaig informar per internet sobre el tema i vaig trobar Neival.

Des del primer moment que vaig contactar amb la Coral, ha estat una excel·lent terapeuta, tant amb els pares, però sobretot amb el nen. Ha sabut emportar-se’l al seu terreny i ha fet que s’impliqués gairebé al 100%, el que ha donat uns resultats excel·lents.

Després d’uns set mesos de teràpia i una constància pràcticament diària d’en Pol, ha millorat moltíssim en la lectura, ja no salta línies, no canvia paraules, llegeix amb fluïdesa, fa les pauses que toquen a les comes i punts, i fins i tot entona! Esperem que aviat agafi el gust per la lectura.
També ha millorat moltíssim la lletra i la presentació, l’únic que potser encara li costa una mica és l’organització, tant a l’hora d’expressar-se a través de l’escriptura, com a nivell general amb les seves coses del col·legi.

A més a més ens han comentat que ha millorat en coordinació al córrer, que encara que mai ha estat un nen maldestre, sí que queia sovint quan feia bàsquet, i això ha estat gràcies a la teràpia dels moviments rítmics. He de dir que aquests exercicis ens semblaven una mica absurds, però, tot i això, els vam fer sempre i com tota la resta han donat els seus resultats.

Alicia Escursell, mare de Pol Barrionuevo  Abril 2012