Teràpia amb llum Syntònics

Explicaré el meu cas, un tan estrany, ja que va ser amb 19 anys quan em van detectar un petit problema d’estrabisme. I dic estrany perquè mai ningú se n’havia adonat en tots aquests anys.

Tot va començar amb mals de caps molt freqüents i visió borrosa al mirar de lluny després d’estar una estona mirant a prop. Vam decidir anar a l’oftalmòleg ja que pensàvem que seria un problema de vista i que necessitaria ulleres però, per la nostra sorpresa, la meva vista era perfecte. Va ser aquí quan ens van desviar cap al centre Neival amb la Coral, ja que el que tenia era un estrabisme  i els meus problemes de visió venien d’aquí.

A més a més, sempre ens havíem fixat en que les meves pupil·les eren molt grans, pràcticament no es sabia si tenia els ulls verds o negres. I això era degut a un problema d’acomodació i de que els músculs ciliars i esfínter estaven en continu estrés. El meu sistema nerviós simpàtic estava en alerta contínua i no es sabia relaxar. En aquest moment va començar la teràpia. Primer de tot vam començar per l’estrabisme amb exercicis de teràpia visual de convergència i divergència. Un cop vam tenir més o menys controlat aquest problema i els símptomes s’havien reduït molt, ja no tenia visió borrosa ni tants mals de cap ,  vam començar amb el problema de l’estrès.

Aquí va ser quan vam optar per una teràpia totalment desconeguda per nosaltres que son els Syntònics. Es tracta d’una teràpia que aplica freqüències de llum directament als ulls i que ajuda a reduir l’estrès mantenint un equilibri del sistema nerviós simpàtic i parasimpàtic, entre d’altres. Van ser  20 sessions, on cada dia havia d’estar aproximadament mitja hora mirant un focus de llum blanca, canviant unes ulleres amb filtres.

Passades les 20 sessions, em van tornar a fer totes les proves i els resultats van ser immillorables.

Els meus mals de caps i l’estrès que duia a sobre van desaparèixer quasi per complet, la meva visió perifèrica havia millorat moltíssim i el més important i sorprenent és que els meus ulls reaccionaven de manera ràpida davant qualsevol estímul lluminós. De manera que el meu sistema nerviós ja no estava en completa alerta i per fi es veien que els meus ulls eren realment verds.

A hores d’ara, seguim treballant per mantenir la convergència i la divergència però han passat ja uns mesos de la teràpia dels syntònics i els resultats segueixen visibles.

Tots aquests resultats els hi hem d’agrair a la Coral i al seu equip per haver-se comportat tan bé amb nosaltres i haver-nos tractat d’una manera tan professional i a la vegada tan properes.

Nerea