Estrabisme (30 anys)

Una nit, després de sortir, anava conduint per tornar a casa, com havia fet tantíssimes vegades. I de sobte un dels ulls se’m desviava i m’era impossible no veure-hi doble. Al cap d’uns mesos em va tornar a passar, i al explicar-ho al meu oculista em va dir que tenia estrabisme i que, si em passava conduint, que em tapés un ull i conduís amb l’altre. I que m’hi acostumés perquè no hi havia solució. Als meus 30 anys, aquest diagnòstic em va desesperar. No poder conduir més de nit o quan estigués cansada suposava, per a mi, canviar l’estil de vida i limitar molt la meva vida social i activitats diverses (o dependre d’altres persones que potser no viuen al meu poble).

Per sort vaig anar a parar a la consulta de Coral Ruiz, que em va proposar una teràpia visual amb exercicis diversos que podia fer a casa diariament. Ben aviat vaig començar a notar que funcionava. Després d’uns quants mesos de teràpia no només he reforçat la força del meu ull, que evita que es manifesti la tendència a l’estrabisme, sinó que en general la meva consciència visual i visió en 3D també ha millorat.

Crec que és important que es conegui que la teràpia visual existeix, no és invasiva, i pot resoldre i millorar molts aspectes de la visió. 

Fa molts mesos que no hi veig doble, i puc estar tranquil·la si he de conduir cansada i de nit. Estic molt contenta d’haver fet teràpia amb la Coral Ruiz i la recomano a qui cregui que pot tenir certa tendència a l’estrabisme. La seva professionalitat, amabilitat, honestedat i manera de fer fan que també confiï en ella per d’altres aspectes relacionats amb la visió.

Clara C.